Modette

ATT SÄGA ADJÖ

Okej, först måste jag bara säga att 5-sekunders regeln funkade igårkväll och halvt imorse. Innan styrelsemötet var jag tvungen att kolla på lite grejer som jag hade skjutit upp så jag räknade ned från 5 och satte sedan igång. Känslan som uppstår när man har genomfört något som man skjutit upp eller bävat inför är så himla skön och jag känner bara att jag behöver göra mer sånt för man känner sig så duktig efteråt. Att komma upp ur sängen med regeln var desto svårare och jag behövde tre omstarter och att jag sade det högt för att lyckas lura hjärnan att kliva upp (det kan också bero på att kroppen behöver mer sömn just nu). Men jag fortsätter att kämpa vidare med 5-sekunders regeln.

Nu till något tråkigt, igår var jag tvungen att säga hejdå till en kär vän och träningskompis - min medryttarhäst Lotus. Vi har utvecklats tillsammans sen september och det har på sistone verkligen släppt för oss båda så det var supertråkigt att höra att han skulle säljas. Han är så himla fin och gosig och jag kommer sakna honom massor. Jag var inte riktigt beredd på att jag skulle vara tvungen att säga adjö redan igår, trodde inte han skulle flytta förrän efter helgen men tydligen åker han redan idag. Så efter gårdagens ridtur tog jag ut honom i hagen och jag tror att han kände på sig något (mina gråt-hulkningar och rinnande tårar kanske avslöjade en del) för han stod länge kvar och gosade med mig.

Jag hatar att säga hejdå, jag tror att min kropp bygger upp så mycket spänning som släpps i ögonblicket man måste säga hejdå. Vet inte om det är för att jag är skilsmässobarn men jag har nog alltid haft svårt för avsked och mår riktigt dåligt inför att behöva säga hejdå. Det är som att hela jag ställer in mig på katastrof och kan inte njuta av de sista dagarna/timmarna/minuterna man har kvar tillsammans. Någon som känner igen sig?

Jag tror hur som helst att han kommer få det superbra hos sin nya familj och vi kommer nog få några rapporter därifrån. Tack för den här tiden fina Lotus ❤

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress