Modette

Comfort Zones

Ni vet känslan när man utmanar sig själv att göra något som ligger utanför comfort zone och man ångrar sig in i det sista att man ska göra det, men när man väl har gjort det så känner man sig löjligt stolt över sig själv? Precis så kändes det igår! Det var med ganska tunga steg jag gick mot Scandic Haymarket där jag skulle ha en bröllopskonsultation med ett nytt par, mitt första par där jag inte kände någon i paret. Många tankar hann snurra runt i huvudet och det var flera gånger jag nästan önskade att de skulle ställa in. Jag visste inte vad jag hade att vänta och började tvivla på det material som jag hade tagit fram. Tänk om de inte gillade min moodboard eller tyckte att de leverantörer jag hade tagit fram inte alls skulle passa deras stil. Tänk om jag hade utgått från mig själv och inte dem när jag tog fram bröllopstemat. Vad skulle egentligen hända?

Men så fort vi träffades kände jag bara YES! Vilket härligt par, tycker att vi klickade ganska direkt och samtalen flöt på. De var så himla positiva och ett exemplariskt första par att börja med. Jag ville aldrig att vårt möte skulle ta slut eftersom jag hade så himla kul och det var så roligt att de också verkade tycka att det var kul. Det är en ynnest att få träffa alla dessa människor med härliga livshistorier och så himla spännande jobb, det fyller mig med energi.

Jag nästan studsade ut från Haymarket när vi var klara och hade tillräckligt med energi för att lysa upp hela Stockholm vid ett strömavbrott (jättekonstig liknelse men det var det enda jag kom på). Jag kände mig tacksam för att det var ett så härligt par som jag fick träffa, jag var otroligt stolt över mig själv att jag hade vågat göra detta och jag kände mig så inspirerad att fortsätta göra detta.

Härligt det där med comfort zones - kliv ur dem och du växer som människa!

Jellicas

Hej, kom över din blogg och tror du hade kunnat vara en bra kandidat att bli veckans blogg hos Mode / skönhets influenser & toppbloggaren Jellicas.se.

Kika in och se länk längst upp på sidan hur det skulle se ut om din blogg blev nästa veckas blogg.

Ta chansen att synas bland tusentals besökare samt företag som samarbetar med mina kanaler varje vecka. 

Kramar / Jellicas.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress