Modette

Gästpresenter

Jag är inte ett fan av att slösa pengar på onödiga saker som inte kommer till användning därför tänkte jag tipsa om några gästpresenter som både är uppskattade och som kommer till användning. Att lägga pengar på olivolja eller något som inte kan användas under bröllopet är oftast waste of money eftersom gästerna oftast inte tar med sig presenterna från bordet och de lätt städas undan när borden tas bort. Ska ni ge något sådant kan det vara bra att ge gästerna en goodiebag när de går hem istället.

1. Mini coctails/spritflaskor - används under kvällen och ni kan sätta er prägel på flaskorna och innehållet.

2. Vintage servetter - fyller sitt syfte vid eventuella lyckotårar under vigsel och är ett fint minne att ta med hem - väldigt enkelt att lägga ner i kavajen också så dessa lär följa med era gäster hem. Om ni är extra pyssliga kan ni brodera in ert monogram, ett datum eller något annat som representerar er dag.

3. En goodiebag fylld med något gått att ta med som kvällsmål efter festen.

 

4. Hangover kit - Perfekt för gästerna att få på väg hem och använda dagen efter - speciellt om många bor på hotell och inte hemma.

5. Fina tändsticksaskar som påminner om er dag

6. Minibuketter - antingen från bordsdekorationerna eller andra som påminner om brudbuketten som gästerna får när de går.

Alla bilder hittar ni här

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress