Modette

Live a life you will remember

Jag är chockad över nyheterna som nådde oss igår. Att en person som jag verkligen inte känner men vars musik jag har lyssnat på lite då och då kan påverka en så mycket. Det tråkiga beskedet att Tim Bergling ’Avicii’ har lämnat oss tog väldigt hårt på mig eftersom han är så talangfull och lika gammal som mig. Jag kan inte riktig sätta ord på vad jag känner annat än att det är tragiskt. Alla har vi fighter vi tampas med varje dag och därför tycker jag att det är så viktigt att vi försöker respektera andra människor och inte döma andra för deras livsval.


Låttexten på bilden beskriver verkligen den känsla och det jag vill förmedla här i bloggen, det finns bara ett liv vi vet om och det är upp till oss själva att vårda och ta vara på det livet. Jag vill i alla fall inte lämna den här jorden och känna att jag ångrar något eller önskar att jag gjort något annorlunda.


Så genom denna tragiska bortgång hoppas jag att ni alla tar med er hans ord och börjar leva det liv ni vill leva! RIP Tim Bergling 1989-2018 ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress