Modette

Vecka 14

Godmorgon alla påskfirare såhär sista dagen på denna ledighet. Har varit så mysigt att vara ledig och jag hade gärna lagt på lite fler dagar med familjemys. Vi har en härlig vecka framför oss med bröllopsfokus, nya kollegor på jobbet och tankning av vänner-tid.

Så vad händer i veckan då?

Måndag: Sy gardiner, vi har ungefär 21 meter tyg som ska sys om till gardiner och vi är så himla taggade på att göra det (NOT), sen måste jag fortsätta förbereda inför veckans bröllopsuppstart och ta tag i mejlkorgen

Tisdag: Kontorsjobb med förberedelser inför uppstart av våra nya kollegor sen blir det mer bröllopsförberedelser. Måste även få till ett frågeformulär som paren ska svara på efter deras konsultation

Onsdag: Kontorsjobb och bröllopsmöte på mitt "standardkontor" - Scandic Haymarket

Torsdag: Rätt så lugn kontorsdag med få möten så här ska jag nog få massa gjort. Sen blir det stallet och hästmys

Fredag: Kontorsjobb, förberedelser inför lördag och sen ska jag ha egen-tid hemma eftersom J är borta på herrmiddag. Jag tänker ansiktsmask, bubbel, godis och en riktigt tjejig film.

Lördag: Förhoppningsvis har jag lyckats sy ihop ett projekt som ska fotograferas. Sen är det tjej-kväll för hela slanten, vi börjar med fördrink, sen har vi bokat bord på Mr Voon och sedan är tanken att vi ska vidare ut i natten.

Söndag: Bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer, försöka strukturera upp veckan med blogginlägg och arbete för nästa vecka kommer vara hektisk.

Hoppas ni har en härlig vecka som ni ser fram emot! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress