Modette

Vecka 17
 
Så var det ny vecka och jag känner mig så himla taggad, har massa inspiration till blogginlägg jag vill hinna skriva och det händer lite roliga saker i veckan också karriärmässigt. Dock är veckan fullproppad från morgon till kväll så jag ska försöka hitta lite återhämtning i helgen.

Måndag: Kontorsjobb med mycket möten och sen ska jag ta mig ut till stallet för en av de sista turerna på Lotus. Ska försöka vara lite snabb så jag hinner fixa lite med bloggen ikväll efteråt.

Tisdag: Lugnare kontorsdag där jag har massa saker jag måste hinna med för att senare på kvällen åka iväg till en vän jag inte har träffat på länge och ta en promenad med ❤

Onsdag: Planeringsjobb och sedan AW med en potentiell business partner och sen hoppas jag hinna få träffa en annan vän efter det om AWn inte blir för sen.

Torsdag: Kontorsjobb, stallet och sedan styrelsemöte hemma hos oss senare på kvällen

Fredag: Kontorsdag och sedan ska jag fira lite roliga saker tillsammans med några vänner på en AW

Lördag: Inga planer än så länge, J ville passa på att åka utomlands eftersom det är valborg på måndag och man jobbar halvdag då och sen är ledig på tisdagen, men vi får se hur det blir. Skulle behöva en helg med återhämtning och hinna planera lite för framtiden - vi kanske borde åka på en "par-konferens" där vi sätter mål och strategier för våra jobb och vårt liv framåt.

Söndag: Sovmorgon och en lugn dag med inslag av blogg och förberedelser inför veckans bröllopsmöte

Hoppas ni får en fantastisk vecka! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress