Modette

BRÖLLOPSVECKAN
Vad ska man tänka på de sista dagarna innan bröllopet? Nu de sista dagarna sitter jag som koordinator och pratar med alla leverantörer och går igenom vad som har bestämts och när/var/vad de ska leverera. Jag har även kontakt med toastmasters, brudfölje och brudpar för att koordinera allt det sista, men min främsta uppgift är att få brudparet att slappna av och känna att de kan lägga allt i mina händer så de kan njuta av de sista dagarna innan sitt bröllop och själva bröllopsdagen såklart. Har man lagt så mycket pengar och tid på ett event så vill man såklart njuta av dagen/dagarna så mitt tips är att försöka släppa allt sista veckan för att kunna njuta och då är det skönt att ha en koordinator på plats som tar hand om allt. Men för alla er som inte har en koordinator tänkte jag ge några tips för att kunna njuta den sista veckan.
  • Se till att bordsplaceringen är klar en vecka innan bröllopet och att alla trycksaker är färdiga och levererade
  • Kontrollera att alla leverantörer vet vad de ska göra och att ni är ense om vad som förväntas av dem
  • Ha en pysselkväll två veckor innan bröllopet och gör klart allt det sista DIY – ni vill inte sitta uppe sent på natten sista veckan och pyssla ihop saker, det blir inte så roligt och mysigt då som man kanske har föreställt sig.
  • Det sista ni ska göra under veckan är att säkerställa så körschemat är uppdaterat och spikat med toastmasters, restaurangen och övriga inblandade. Ett tips är att skriva ner ansvariga för varje punkt i körschemat och delegera ut ansvarsområden till nära och kära. Se också till att alla inblandade har ett uppdaterat körschema så de vet vad som händer under dagen. I körschemat bör ni även lägga till kontaktuppgifter till alla leverantörer så ni har det samlat och inte behöver leta reda på det om det skulle krisa under bröllopsdagen.
  • Ta ledigt några dagar innan bröllopet – det är inte kul att jobba in i det sista och stressa med att både bli klar med jobb och bröllop.
  • Ta en dag/kväll bara ni två och gör något tillsammans, åk på spa, laga mat tillsammans, träna eller något ni gillar att göra tillsammans. Spendera tid tillsammans och gå igenom hur ni känner inför bröllopet och vad ni förväntar er av bröllopsdagen.
  • NJUT AV DAGEN – när bröllopsdagen väl är här så måste ni försöka njuta av varje sekund för dagen kommer gå supersnabbt och försvinna i ett nafs. Försök släppa allt som kanske inte blir precis som ni vill och lita på att alla inblandade gör det bästa av situationen.

Lycka till! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress