Modette

VECKA 32
 
Vi är inne i Augusti och jag är fortfarande i lite semester-mode trots att jag har smygstartat med jobb förra veckan och imorgon går jag tillbaka till kontoret. Det blir skönt med en kort-vecka så att jag hinner mjukstarta lite. Johan åker även bort imorgon och är borta till söndag så det ska faktiskt bli lite skönt med ensamtid. Jag har inget inbokat för helgen men jag ska försöka tanka på med inspiration och varva bröllopsjobb med att titta på serier och äta gott. Jag ser verkligen fram emot den här veckan
 
Måndag: Vi var kvar på landet till eftermiddagen och låg på bryggan och solade och pratade om livet och våra mål. När vi kom hem lagade vi middag och sedan åkte jag iväg till stallet för en kväll med min fyrbenta bästis.
 
Tisdag: Fixardag inför skolstart tänkte jag säga, men jag menar såklart jobbstart. Vi har varit runt och inhandlat lite småsaker till bröllopet i slutet på Augusti, hämtade även ut 3 paket med bröllopsdekor. Jag har även passat på att ta fästingvaccin och sedan åt vi lunch tillsammans. Nu sitter vi här mittemot varandra vid vårt matbord med varsinn dator och tar igen jobb vi lagt åt sidan under helgen.
 
Onsdag: Första kontorsdagen där jag ska försöka komma ikapp med mejlkorgen och få en bild av vad som behöver göras den här veckan. Vid 16 har jag nageltid och vid 18 ska jag träffa mitt brudpars värdpar (toastmasters) samt deras band för att gå igenom önskemål från brudparet och körschema för helgen.
 
Torsdag: Kontorsdag och sedan uppstart med ett nytt brudpar som gifter sig 2019
 
Fredag: Kontorsdag och sedan blir det ensamtid och fredagsmys
 
Lördag-Söndag: Inga direkta planer men det blir bloggjobb, bröllopsjobb och inspirationstankning.
 
Hoppas ni får en fin vecka! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress