Modette

WHAT I LOOK FORWARD TO IN AUGUST
Bildkälla 1, 2, 3, 4, 5, 6,
 
Så har vi raskt slängt oss in i Augusti vilket är både en hat- och favoritmånad. Jag avskyr månaden för att den oftast betyder slut på semestern men jag älskar månaden för att den ger mig en chans att starta på nytt. Jag försöker njuta av de sista lediga dagarna här men det är lite svårt när man känner att semestern inte har förberett en för den hektiska höst som kommer. Jag har stora mål att uppfylla och det är dags att lägga i ytterligare en växel.
 
Det jag ser mest fram emot i Augusti är de sista dagarna på landet där vi bara ska äta gott, läsa böcker, slumra i skuggan, bada i havet och bara umgås.
 
Jag ser fram emot nästa helg när jag får ensamtid och har bestämt mig för att på riktigt sätta en businessplan och spåna på lite nya idéer jag har.
 
Jag tycker det ska bli superkul att få ha en pysselkväll med en av mina brudar och hennes tärnor för att fixa det sista inför bröllopet.
 
Jag längtar såklart till den årliga kräftskivan på Tynningö där vi får träffa massa favoriter och bara äta gott och ha det härligt.
 
Det största som händer den här månaden är bröllopet jag har helkoordinerat tillsammans med mitt brudpar som jag drömmer mardrömmar om men som jag vet kommer bli hur bra som helst. Det ska bli hur kul som helst att få ro i hamn det vi har jobbat på det senaste 8 månaderna.
 
Vad ser ni fram emot i Augusti? ❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress