Modette

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
(null)
(null)
(null)
(null)

Jag vill bara kika in och önska er en god fortsättning och ett gott nytt år. Jag har fullt fokus på att äta godsaker, umgås med familjen och vila upp mig. Jag hoppas att ni också njuter för fullt!
ENDAST TOMTEN ÄR VAKEN
 
I morse så hoppade jag upp ur sängen väldigt tidigt för jag behövde svara på massa mejl och avsluta några samarbeten. Jag började med att tända ljus i hela lägenheten, sedan gjorde jag mig en riktigt god frukost och satte mig framför datorn i några timmar. Det är verkligen en befriande känsla när man bockar av saker på sin to-do lista och ju tidigare man gör dem desto bättre mår man. För 2019 så har jag som mål att inte skjuta upp saker utan att göra dem direkt - då vet man även hur mycket man har att göra och när man är klar så får man vara ledig.
 
Jag har några mejl kvar att svara på gällande några brudpar men min förhoppning är att jag ska vara ledig från fredag i alla fall en vecka. Under ledigheten har jag tänkt ta tag i sista delen av min utbildning så jag får min certifiering och kan titulera mig Certifierad Bröllopskoordinator - det ni! :)
 
Nu är det dags att göra mig iordning och dra mig mot kontoret. Hoppas ni får en grym dag! ❤
LUCKA 18

”När jag valde att börja blogga”

 

När jag började studera till bröllopskoordinator kände jag att jag ville samla all min kunskap och dela med mig och inspirera andra genom den här bloggen. När jag sedan såg att Modette sökte nya bloggstjärnor så sökte jag direkt. Jag kände att jag ville ha bloggkollegor och min nisch är ganska unik vilket jag trodde skulle passa in hos dem. När jag fick bloggkontraktet så kände jag mig extra inspirerad att skapa bra kontent och jag tycker att det är supermysigt att blogga och dela med mig av lärdommar och insikter. Ju fler bröllop jag gör desto bättre kommer bloggen bli då jag kan dela med mig av egna erfarenheter och bilder från fantastiska bröllop.

Det här är bara början på bloggen och det ska bli så kul att gå tillbaka i tiden och läsa när jag har jobbat med bloggen några år.