Modette

JULKALENDER - LUCKA 1
 
”Mitt första aktiva val jag gjorde i livet”
 
Det jag tänkte skriva om nu är nog inte mitt första aktiva val jag har gjort men det är det viktigaste aktiva val jag har gjort i livet. Jag har väldigt många gånger gjort som andra har tyckt och saker som ser bra ut på pappret, men det här aktiva valet har jag gjort enbart för mig själv och min lycka. Det jag vill skriva om är när jag för nästan precis ett år sedan bestämde mig för att satsa på min dröm. Jag har länge drömt om att driva ett eget eventbolag men jag har knappt vågat säga det högt eller än mindre satsa på det. Men när Johanna skapade Great Weddings Academy visste jag att jag ville vara en av den tio första som skulle diplomeras till Bröllopskoordinatorer. Jag är snart där och jag har nu ett eget företag som är registrerat, jag har en grafisk identitet på gång, jag har 5 bröllop till nästa sommar och jag älskar att jobba kreativt. Självklart är det kämpigt ibland och jag har flertalet gånger funderat på varför jag gör detta men när jag går och lägger mig om kvällarna och drömmer om hur livet kommer se ut om 1, 5 och 10 år så känner jag mig hoppfull och spänd.
 
Så TACK Johanna för att du fick mig att gå utanför min egna comfort zone och TACK Madeleine för att du gjorde det här aktiva valet för dig själv.
 
Om någon av er där ute funderar på att följa er dröm så vill jag skicka en lyckospark i baken och jag vill att ni ska våga satsa på er själva - för vem ska annars göra det? Kör, kämpa, vinn! ❤
 
 
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Så roligt att du vågade satsa på din dröm :). Sådant är så himla viktigt och stort, förstår att du är väldigt glad över sen saken :).

Är också med i kalendern så ville besöka er andra och läsa vad ni svarat :)

Svar: Tack :) Åh va kul, då ska jag klicka in och läsa hos dig också.
Madeleine Björk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress