Modette

LUCKA 4
 
"Så valde jag att spendera sommaren2018"
 
Wow det här bli en throwback till den vädermässigt bästa sommaren jag kan minnas. Vi bestämde oss redan i april att vi ville upptäcka Sverige den här sommaren och hade som backup att vi skulle ta en sista minutenresa ifall det skulle regna hela semestern. Men vädret var på topp hela sommaren (det hade dock fått regna några fler dagar om man fick önska) och vi gjorde en roadtrip från Stockholm via Göteborg för en konsert och ett snabbt stopp på Liseberg, därefter tog vi oss ner mot Falkenberg Strandbad för ett spa-dygn. Vidare ned mot båstad och tennisveckan vilket var kul att ha sett men inget jag kommer åka tillbaka till. Efter några dagar i Båstad så tog vi oss vidare, via Torekov, X antal turistsevärdheter, ner till Österlen. Superhärliga dagar på österlen som sedan avslutades med några fina dagar på Ölands Norra udde där jag ville visa Johan mina barndomsminnen.
 
När vi tog oss hemåt var vi många minnen rikare men vi båda var ganska uppstressade eftersom vi hade flängt ganska mycket under 2 veckor. Efter några dagar hemma där vi firade lite födelsedagar så tog vi oss ut till landet där vi bara tog det lugnt i några dagar. Det var välbehövt att landa på ett och samma ställe några nätter och jag hade även lite jobb att ta itu med eftersom jag hade ett brudpar som skulle gifta sig någon vecka senare.
 
Med handen på hjärtat så var det en fantastisk sommar men vi hade allt för mycket planerat och jag kom inte riktigt ned i varv eftersom jag ville komma igång med mitt företag ordentligt. Jag tror jag läste två sidor i min bok på hela sommaren - jag fick helt enkelt inte någon ro. Jag tror nästa sommar blir mindre intensiv (dock har jag 5 bröllop på raken så det blir kanske inte så mycket ledigt) och vi kommer nog stanna lite längre på något eller några ställen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress