Modette

VECKA 50
 
KAN VI BARA STOPPA TIDEN!!!
Jag är helt förundrad över att det bara är två veckor kvar av december - av 2018. Det gäller att maxa tiden nu och njuta av decembermyset. Jag är dock lite stressad, jag har ett brudpar där vi verkligen måste ta många beslut innan vi går på julledighet och veckorna framåt är totalt fullbokade från morgon till kväll. Hur kommer det sig att det alltid är mycket som bokas in inför jul?
 
Måndag: En lugn start och från lunch har vi en teamdag med hela avdelningen. Dagen avslutas med lite blogg jobb och sedan ska jag ut till stallet och pyssla om hästen.
 
Tisdag: Veckans lugnaste dag med några möten på kontoret, lite julpyssel hemma och sedan styrelsemöte där vi ska sätta budget för 2019.
 
Onsdag: Möten på kontoret, jobba med checklistor och stämma av med brudpar inför julledigheten. Teammiddag på kvällen för att fira ett bra år.
 
Torsdag: Luciamorgon betyder mysfrukost framför tvn, massa möten på kontoret och på kvällen måste jag jobba med admin för företaget.
 
Fredag: Många möten på kontoret och jag ska försöka gå lite tidigare från kontoret för att hämta mina syskon som jag ska hänga med fredag-lördag. Jag hoppas att de vill följa med mig på bio och mysa.
 
Lördag-Söndag: Vara barnvakt, baka julgodis och gå på julmarknad. Jag har även morgonfodring i stallet på söndagen men vi får se om jag lyckas byta bort den - annars blir det en tidig morgon i stallet.
 
Hoppas ni har en härlig vecka och bara bokar in det ni vill göra! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress