Modette

VECKA 51
 
JULVECKAN ÄR HÄR!
Det är nu bara en vecka kvar till julafton och den här veckan ska jag fokusera på julpyssel och att mysa. Jag tänker ta lite ledigt från jobbet med bolaget och verkligen försöka varva ner och komma in i julstämning ordentligt. Det här är även sista veckan innan 10 dagars ledighet så det gäller att kämpa ända in i kaklet med "det vanliga jobbet". Är ni nyfikna på vad som händer i veckan?
 
Måndag: Kontorsdag med fokus på julen och kampanjer. Ska även komma ikapp med mejlkorgen och skicka ut offerter till samarbeten. På kvällen ska jag ut till stallet som vanligt.
 
Tisdag: Mötesdag med paus för att handla inför vår julavslutning vi har på kontoret. Jag ska även hinna baka mitt favoritjulgodis - Chokladkola, Knäck och Mozartkulor. På kvällen blir det en AW med Lisa. 
 
Onsdag: En dag utan möten där jag ska jobba på min plats med saker som behöver bli klara innan julledigheten. På kvällen har vi AW på kontoret med tema "Ugly Christmas Sweater".
 
Torsdag: Avsluta saker inför julen, fixa naglarna och laga lite mat inför julafton. Jag ska även lägga lite tid på bloggen.
 
Fredag: Kontorsdag och på eftermiddagen ska jag unna mig en massage. Efteråt ska jag gå förbi stortorgets julmarknad innan jag åker hem för en myskväll med paketinslagning.
 
Lördag: Om det är fint väder tänkte jag lura med Johan till någon julmarknad.
 
Söndag: Starta julfirandet hos Johans morfar, spela spel och ha uppesittarkväll.
 
Jag hoppas verkligen ni njuter den här sista veckan innan julafton och inte stressar allt för mycket. Tänk på att allt inte behöver vara perfekt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress