Modette

WHAT I LOOK FORWARD TO IN DECEMBER
 
December är nog min favoritmånad för jag ÄLSKAR julen. Jag är den personen som börjar lyssna på julmusik i mitten av November och den som pyntar lite för tidigt. Men jag känner att 1 månad är för lite tid för att njuta av den här fantastiska högtiden så jag vill dra ut lite på tiden. Det finns massor jag ser fram emot den här månaden.
 
Gå på julmarknad
Jag tycker att det är så stämningsfullt, speciellt om det är lite snö på marken. Man får gå runt och kolla på massa handgjorda saker, äta lite gott och dricka glögg.
 
Klä julgranen
Varje år sedan jag flyttade hemifrån har jag haft en julgran och det är verkligen jul för mig. Vi diskuterade igår om vi verkligen skulle ha en julgran i år men jag känner att det inte är jul utan en julgran så det får bli till att inhandla en i veckan. Jag har de senaste åren köpt en kungsgran men de har inte luktat så mycket så i år blir det nog en rödgran som ska lukta lite mer.

Julbord
Jag älskar julmat eller jag älskar nog mest bilden av julmat för det är inte jättemycket jag äter på julbordet. Men jag älskar risgrynsgröt (såklart hemmagjord), köttbullar med rödbetssallad och allt godis.
 
 
Pyssla
Jag ser fram emot att få duka upp fina dukningar, slå in paket, pyssla med julgodis, göra ett pepparkakshus och baka lussebullar.
 
Myset
Att få krypa upp i soffan med något gott, lägenheten luktar gott, ljusen är tända och man får sätta på en julfilm - det är mys i sin finaste form.
 
Köpa julklappar
Jag avskyr att gå i butiker runt julen för det är alldeles för mycket folk men jag tänkte klicka hem alla julklappar och det är så mysigt att få välja vad man ska ge, slå in dem fint och hitta på något roligt rim.
Angelica Wåhlin

Ååh, så bra grejer ju!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress