Modette

Great Weddings Academy

Så var det min tur att bli sjuk. För tillfället är jag stationerad i sängen med massa kuddar och filtar runt omkring mig. Häller i mig mitt favoritte från NK - Havtorn och försöker att hålla fokus på jobbet. Men min hjärna vill inte riktigt samarbeta, den är helt uppe i varv och mest fokuserad på dukningar, blommor och dekor till kommande bröllop blandat med inredning och kläder - helt schizofrent helt enkelt. Jag borde egentligen vara väldigt trött eftersom hostan har hållit mig vaken halva natten men det kanske var tur att vi somnade vid 21 igår, för då fick jag några bra timmars sömn i alla fall.

Jaja nog om sjuklingen här, hur mår ni? Är ni lika peppade som jag på vårens ankomst eller gillar ni ett snötäckt vinterlandskap? Jag kan knappt bärga mig till vårens event som jag håller på att planera och jag tänkte att jag ska slänga in ett release-party för mitt företag också, det kan bli kul va? Men jag får verkligen lägga på ett kol om jag ska hinna gå klart GWA kursen innan våren som jag har satt som mål (verkar dock ha ett tag kvar då våren just nu lyser med sin frånvaro). Jag vet att några som läser är intresserade av hur man bli bröllopskoordinator och vad kursen går ut på så jag tänkte visa lite vad vi gör.

Kursen är indelad i 17 steg och det mesta utgår från Johannas bröllopsbok. I steg 1-4 var det mycket fokus kring kunden och dess behov samt hur man gör en behovsanalys och börjar förbereda inför en bröllopskonsultation. Steg 5-6 gick vi igenom en bröllopskonsultation och fick göra ett test - så himla kul (och jag hade bara 1 fel). Sen var det dags för ett mentorsamtal tillsammans med Johanna där vi gick igenom mina drömmar, alla inlämningsuppgifter jag hade skickat in under kursens gång och pepp ifrån henne - så himla kul att höra vad hon har för tankar kring sitt egna företagande och tips till mig. I steg 8 gick vi djupare in på en behovsanalys som man behöver göra för att kunna göra en helkoordinering (som jag gör för ett av mina brudpar just nu). Och nu är jag inne på alla steg i en bröllopsplanering alltså vad man ska göra när under månaderna innan bröllopet. Kursen avslutas sedan med ett slutprov och ännu ett mentorsamtal med Johanna. Jag måste säga att kursen är otroligt rolig att gå och man lär sig väldigt mycket i varje delmoment, trots att man har planerat bröllop och event tidigare.

Om ni är intresserade av att gå så säger jag bara kör, det är superkul att lära sig av branschens bästa koordinator! ❤

Matildaberlin

Men fyy! KRYA på dig vännen!! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress