Modette

Hur startade allt detta?

Okej, vi fortsätter på temat att följa sina drömmar och att hitta en vardag som är peppig och inte deppig (rim haha). Så varför följer jag min dröm nu och hur startade allt, jag tänkte att vi tar allt från början så får ni veta lite mer om mig.

När jag var 12 år såg jag en film som jag då inte visste skulle påverka hela mitt liv och som jag där och då bara tyckte var en bra film. Filmen heter "Bröllopsfixaren" (5.3 på IMDB, haha) med självaste Jennifer Lopez i huvudrollen som bröllopskoordinator. Jag såg filmen kanske 10 gånger på rad och kommer ihåg att jag sa till mina föräldrar att det jobbet ville jag ha när jag blev stor. Nu fanns det ju knappt någon marknad här i Sverige för det och jag lade därför dessa tankar på is. Men under alla mina år i skolan från högstadiet till universitetet har jag alltid varit involverad i sociala tillställningar och event, för att jag har tyckt att det har varit så kul. Men det är först på senare år som jag har reflekterat över att jag bara har gjort som alla andra hela mitt liv, jag gick Sam-klass i gymnasiet för att det var "bra", jag pluggade till civilekonom på universitetet för att det var en bred grund att stå på, men jag har aldrig riktigt känt att det har varit rätt för mig. Jag har varit den typiska "duktiga flickan" som inte på riktigt har reflekterat över vad jag själv faktiskt vill, tills nu.

Jag bytte jobb i maj från ett arbete jag vantrivdes på till mitt nuvarande jag har idag. Det är en väldigt spännande bransch och jag har kul på jobbet men i höstas kände jag återigen att något fattades. Jag kunde inte riktigt släppa tanken på att få ordna event och jag tog alla möjligheter jag hade för att få fixa event åt nära och kära. När då möjligheten dök upp att gå Great Wedding Academy (GWA) och få bästa Johanna Kajson, som jag länge har följt på sociala medier, som mentor så sa magkänslan, hjärtat och huvudet KÖR!!! Som Linus Terner från Borlänge skulle ha uttryckte det "Jättekul, en sån här chans får man bara en gång i livet" (för er som inte har sett klippet så hittar ni det här). Och jag bestämde mig då för att gå ALL IN och om jag skulle göra det skulle jag göra det helhjärtat.

Så detta leder oss därför till här och nu, det beslutet jag tog den 27 november 2017 har redan förändrat mitt liv till det bättre och jag tror att 2018 kommer bli så mycket bättre på grund av det "lilla" beslutet. Så vad vill jag egentligen ha sagt med detta? Det är aldrig för sent att följa sina drömmar, det tog 16 år innan jag tog tag i min dröm men det är ett av de bästa besluten jag har tagit hittills. Man måste våga trots att andra kanske inte tror på dig, så länge du tror på dig själv och är målmedveten så fixar du det. Det må vara skitmycket (på ren svenska) att göra och man får nästan jobba dygnet runt, men i slutändan tror jag att det är värt det för jag får så mycket energi och glädje av det.

Så återigen vill jag uppmana er att låta 2018 bli året då ni följer era drömmar ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress