Modette

BRÖLLOPSKOORDINERAR
I söndags hade jag en avstämning med mitt brudpar som gifter sig i slutet på augusti och nu känns det verkligen som att alla bitar faller på plats. Vi har haft en avstämning idag med festlokalen och i eftermiddag ska vi iväg och kolla på ballonger. Det är verkligen i detaljerna som det lilla extra sitter och det är så himla kul att hitta lösningar till sina brudpar. Jag lade även en beställning hos Myperfectday igårkväll på de sista sakerna och nu är det lite pyssel kvar innan de får säga ja till varandra. Men jag känner mig förvånansvärt lugn över det vi har framför oss och de stressmoment vi har haft har vi löst med bravur och det känns väldigt bra inför deras bröllop.
 
Nu ska jag uppdatera körschemat vilket är en VÄLDIGT viktig del i planeringen. Om ni vill kan jag dela med mig av schemat efter bröllopet så ni får se hur vi har jobbat?
 
VECKA 31
 
 
 
Sista veckan i juli är här och det är även min sista semestervecka. Men det blir inte så mycket semester för mig eftersom jag har ett stundande bröllop där vi har en del kvar att lösa plus att jag vill komma igång med bloggen igen efter mitt semestermood. Just nu känner jag mig allmänt stressad över att sommaren snart är slut och att jag inte riktigt hinner med men det ska bli skönt att avsluta semestern med en riktig lugn helg på landet.
 
Det som händer i veckan är att jag idag ska ta mina bröder på äventyr, det blir antingen Gröna Lund eller Exploria.
Imorgon tisdag måste jag jobba hela dagen men bröllopet och bloggen samt ha avstämning med festlokal och sedan brudpar angående dekor. På onsdag har vi inte så mycket planerat så vi tar nog dagen som den kommer, kanske hinner tanka lite bröllopsinspiration. På torsdag åker vi ut till landet, först blir det matshopping i mängder - vad hittar man på till mat nu när man inte får grilla? Torsdag till söndag eller måndag kommer gå i vilans tecken och jag ska verkligen försöka tanka på med sömn och positiva tankar innan semestern är slut.
 
 
 
 
VI ÄR HEMMA
Så har nästan två veckor av semester sprungit förbi och vi känner oss båda fyllda av nya upplevelser men vi har inte hunnit tanka tillräckligt mycket energi och inte riktigt kommit ner i varv. Men vi har en hel vecka till innan jag börjar jobba och då är fokus på återhämtning och vila. Igår eftermiddag körde vi hem från Öland och det gick verkligen smärtfritt hem. Vi sov båda två under resan, lyssnade på podcast och musik och vips så hade 6 timmar gått och vi var hemma tidigare än förväntat.
 
Jag tänkte summera upp semestern såhär långt så ni får hänga med på vad vi har hunnit med under dessa två veckor. I söndags för nästan exakt två veckor sedan packade vi in oss i bilen för att ta oss ner mot Göteborg där J och hans vän skulle gå på konsert. Det blev en riktig festresa med dans inpå småtimmarna och nya bekantskaper men det var fantastiskt. Här hade vi även semesterns första strandhäng och dopp i havet ute på Saltholmen
 
 
Efter Göteborg tog vi oss ner till Falkenbergs Strandbad där vi avnjöt en hel dags spa. På torsdagen vaknade vi till havsbris, tog en promenad och sedan högg vi in på deras frukostbuffé innan vi lade oss i spat för några timmars avkoppling innan vi tog oss mot Båstad för att se lite tennis och mingla runt lite men mer om det i ett senare inlägg