Modette

FALKENBERGS STRANDBAD
 
 
Vilket ställe och vilket läge. Vi började med att checka in direkt när vi kom och sedan tog vi oss ner till spat eftersom vi hade en 2-timmars behandling inbokad. Det var en slags reningsritual där vi verkligen blev helt rena. Vi började med fotbad, följt av ansiktsmask och ångbastu. Sedan skulle vi skrubba oss med is innan vi klev in i en torrbastu. Sedan fick vi ligga och flyta i en 36-gradig pool innan vi gjorde hamamskrubb på varandra. Här kände vi oss helt och hållet rena så då var det dags att gå in i ännu en ångbastu och kleta in sig i lera från Atlasbergen. Efter detta fick vi ta en välbehövlig dusch innan vi fick lägga oss på varma bäddar efter att vi hade smörjt in oss i olja. Jag somnade på den bädden och ville inte riktigt gå därifrån. 
 
Efter behandlingen smög vi oss in i eldrummet där vi lade oss på en sängbädd och slumrade till framför brasan. När vi vaknade kände vi oss väldigt pigga så då gick vi ut i loungepoolen och beställde in lite fördrinkar och snacks till vår sängbädd. Sedan var det dags att göra oss iordning inför kvällens middag som satt som en smäck efter en fulländad dag.
 
Jag kan helt klart rekommendera Falkenbergs Strandbad, försök få tag på ett rum med balkong och utsikt mot vattnet - hur fint som helst.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress