Modette

FRIA TILL BRUDFÖLJET
Det är så himla mysigt att ibland krypa ner i bröllopsvärlden genom Pinterest. Där finns allt och lite till så när inspirationen tryter tar jag gärna till pinterest för att få igång kreativiteten. Något som finns med överallt när man tittar på bilder av bröllop är kärleken och det är inte bara kärleken mellan brudparet utan kärleken hittar även ut från bröllopsdagen och in till alla de förberedelser som finns inför den stora festen. Det är oftast fler än bara brudparet som är inblandade i bröllopet och för många är det vitkigt att inkludera nära och kära i planeringen och själva bröllopsdagen.
 
Något som har blivit populärt på senare tid här i Sverige är att "fria" till brudföljet alltså tärnor och marskalkar. Vissa skriver ett brev som de överlämnar till sina vänner, andra spelar in en film eller gör ett bildspel där de förklarar vad personerna betyder för dem och varför de vill att de ska stå närmst på den stora dagen. Något som är otroligt Pinterest-vänligt, användbart och väldigt uppskattat är att ge en låda med saker som kan användas på bröllopsdagen och en lapp i lådan där man frågar personen om den vill vara en del av bröllopet.
 
Jag tänkte ge några tips på vad dessa boxar kan innehålla
 
 
 
Bildkällor här
 
 
En fin gest till dina vänner är ett fint minne att dela för resten av ert liv. Det viktigaste är att hylla vänskapen och att göra det på ert sätt. En vänskapsrelation tåls att hyllas till skyarna och vårdas med kärlek.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress