Modette

LEAVING COMFORT ZONE
 
Jag har som mål att en gång i veckan lämna "Comfort Zone" och utmana mig själv. Det kan vara allt ifrån att laga en ny maträtt, starta en ny rutin, träffa en ny person eller lära mig/prova på något nytt. Det sägs ju att man växer och utvecklas som person när man lämnar comfort zone så det sporrar mig att hitta nya sätt att utvecklas på. Känns som att jag är i någon slags ömsa skinn-fas där jag vill lära mig mer om mig själv, förändras och förbättras.
 
Idag var en lämna "Comfort Zone -dag" där jag för första gången (men förhoppningsvis inte sista) spelade in en podd. Avsnittet kommer ut efter sommaren någon gång och jag är så nyfiken på att höra resultatet. Jag fick en del frågor ställda till mig som jag hade fått i förväg som jag kunde fundera på men där och då så freestylade jag helt och babblade på om det som kom upp i huvudet direkt. 
 
Han som intervjuade mig sa en så himla intressant sak och det är att öronen bara tar upp 50% av ens egna röst och man tror att man har mörkare röst än vad man faktiskt har. Så det ska bli superspännande att få höra sin egna röst så som alla andra hör den.
 
Så himla kul format som jag gärna gör igen! Jag kommer såklart hojta till när podden är ute ifall ni skulle vara intresserade
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress