Modette

VECKA 28
 
Så var vi inne på sista veckan innan semester och kalendern är nästan helt tom och mejlen går på sparlåga - ett perfekt tillfälle att komma ikapp med saker jag inte hunnit göra och få ett avslut inför semestern. Jag börjar bli lite nojig över vädret inför vår roadtrip, men det är ju inte något man kan göra något åt så jag försöker tänka att det inte ska påverka mig även fast jag vet att det gör det.
 
Jag har de senaste veckorna haft lite kreativitet-dip och jag hoppas att semestern kommer råda bot på detta och ge mig ny energi och pepp.
 
Eftersom det inte riktigt är en vanlig vecka så kör vi inte ett vanligt veckoschema utan veckan ser ut som följer; idag är det kontorsjobb, stallet och sen måste vi ta tag i vår lägenhet som ser ut som ett bombnedslag. Sedan består veckan av kontorsjobb, bloggförberedelser, avstämning och detaljplanering inför bröllop i augusti, lunch på bockholmen med kollegor och planering av kampanjer. Det är en riktigt rolig vecka och jag hoppas att jag får min energi tillbaka snart, den behövs för att få ihop allt den här veckan.
 
På lördag är det dags för Ed Sheeran här i Stockholm och på söndag startar semestern med en roadtrip ner mot Sveriges baksida - Göteborg.
 
Jag hoppas att ni alla får en härlig vecka! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress