Modette

WHAT I LOOK FORWARD TO IN JULY
 
Jag fick en chock idag när jag insåg att det var 1:a juli, hur fort har inte juni sprungit förbi? Men juli innebär semester och jag känner mig så himla redo för en paus. Det finns dock en del jag ser fram emot i juli utöver semestern.
 
Fotbolls VM - jag var inte så engagerad i början men det har varit några roliga matcher att titta på nu i slutet och jag är galet taggad inför tisdagens match.
 
Visby - Det var ett tag sedan jag var där och det ska bli så himla mysigt att komma dit i helgen och hänga i det härliga vädret. Kallis - here I come
 
Semestern som innehåller Göteborg med Liseberg, Falkenbergs Strandbad, Tennisveckan i båstad, Österlen med allt vad det innebär och Öland. Hoppas, hoppas, hoppas att vädret håller i sig.
 
Läsa böcker - Dagarna springer iväg och jag känner att jag inte kommer till ro och tar mig tid att läsa men på semestern ska det bli ändring på det. Har några böcker som väntar på att bli lästa.
 
Bröllopsjobb - det närmar sig med stormsteg och nu har vi de sista pusselbitarna kvar att lösa innan det är dags.
 
Ha tid att tänka på och diskutera framtid tillsammans med J, jag ser fram emot vinkvällar med brainstorming, härliga samtal och drömmande. Men även att få nya intryck och nya perspektiv på saker.
 
Få mer tid till vänner och familj
 
Åh juli, du är så välkommen men snälla försök att gå lite långsammare än vad juni gjorde.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress