Modette

MIDSOMMAR I BILDER
Glad midsommar i efterskott!
 
Jag tänkte att vi kör en lite recap från sist vi hördes - I torsdags jobbade jag halvdag och sedan sprang jag runt i någon timme i MOS för att hitta tråd och tejp som behövdes för att göra våra midsommarkransar. Det var slut överallt eftersom jag har varit dålig på att vara ute i god tid men jag sprang in till min favorit blomsteraffär (Spirit of flowers) och konsulterade lite med dem och handlade lite blommor till kransarna. Sedan var det dags att packa in oss i bilen och bege oss. Vi startade vår resa 15:30 och var framme utanför Kisa vid 22:30. På vägen stannade vi för middag på Max, Systembolaget i Nyköping och inhandling av mat i Linköping. Vi var lagom trötta när vi landade i torpet, tände brasan och tog oss ett glas rödvin - men känslan där och då var att det var värt resan på 7 timmar eftersom vi skulle få vakna upp mitt ute i skogen.
Tack Midsommar för att du aldrig sviker regnjackan
 
Systemet i Nyköping - ingen kö alls vilket var HUR skönt som helst
 
 
 
 
Midsommaraftons morgon startade med frukost vid bryggan, ett bad i sjön och sedan kom övriga gäster och vi satte igång med midsommarbestyr (efter att vi hade pensionärsfikat vid 11:00). Resten av dagen gick i maten och spelens tecken, vi var alla så mätta på kvällen att vi skippade viltburgarna vi skulle ha gjort till middag och grillade lite korv istället som nattmat vid 22:00. Lördagens spenderades med mer pensionärsfika och brygghäng innan vi började ta oss hemåt på eftermiddagen för att landa i soffan och titta på fotbollen.
 
Egengjord nubbe gottar till sig
 
  
 
Vi hann avnjuta midsommarlunchen i ungefär 20 minuter innan vi i sann midsommar-anda fick rusa in med sakerna för att himlen öppnade sig och gav oss en rejäl dusch
 
Tårtan fick därför avnjutas inomhus framför den öppna spisen
 
Puss på min fina midsommarkille
 
Hoppas ni alla hade en underbar midsommar! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress