Modette

Balkongprojektet

Igår drog vi igång balkongprojektet och det var en perfekt vårdag att göra det på. I vår förra lägenhet hade vi ingen balkong så vi fick starta på ruta ett när det gäller balkonginredning vilket kändes så himla kul. Vi var runt på olika ställen och kollade men fastnade på Granit och handlade allt där. Det blev två rottingfåtöljer, linnekuddar, en matta och ett stålbord. Nu ska vi köpa till massa växter och kryddor när det blir lite varmare och på andra sidan av balkongen (som ni ser på högra bilden nedan) ska vi bygga en platsbyggd kuddförvaring som också kan användas som en bänk. Vi kommer helt enkelt få plats med många på balkongen vilket är det vi prioriterade. Vi har sol från 10 på morgonen till sen kväll så jag gissar att det här kommer bli the place to be under sommarmånaderna - älskart!

Innan - ska försöka få liv i det tok-döda olivträdet och sen ska mini-julgranen slängas.

Efter - så himla nöjd med allt, bara växter som saknas

Efter vi hade fixat klart satte vi oss ute med jackor på och drack vår första drink på balkongen. Så nu får det gärna bli lite varmare så att vi kan utnyttja balkongen till fullo. Nu ska vi ut och träna och sen blir det släktkalas för hela slanten. Hoppas ni har en underbar påskafton! 🐤💝

Tärnklänningar

Vissa länkar är affiliate-länkar men alla klänningar har valt ut av mig oavsett länk eller ej

God morgon alla påskfirare.

Här hemma har påskharen varit och lämnat ägg så medan jag sitter och letar kläder har jag ätit några bitar godis till frukost, det bästa med att vara vuxen är att man får bestämma själv när man får äta godis. Snart ska vi bege oss ut på fixa-balkong-shopping men först ville jag bara ge er lite inspiration på vad som finns i butikerna nu som ni kan klicka hem till vårens- och sommarens alla tillställningar eller om ni har fått äran att vara tärna på ett bröllop kanske ni hittar något fint som passar med bröllopets tema. Jag vill ha ALLA klänningar, men får nog begränsa mig till en eller två, plånboken skulle må mindre bra om jag köpte alla. Dock är många på rea så klicka in och haffa dem redan idag så de inte tar slut. Ni behöver bara klicka på bilden så har jag länkat till dem.

Happy shopping babes! ❤

Kära påskhare - kom tillbaka med dessa tre please!

Märks det att jag gillar spets och volanger?

Glad påsk!

God morgon mina små kycklingar. Så himla härligt med påsk och så skönt att vara långledig för då kan jag lägga mer fokus på er och att skapa kontent. I helgen måste jag börja planera en fotografering inför en lansering som jag hoppas att ni kommer gilla som kommer upp snart. En moodboard för fotograferingen kommer upp i helgen tänkte jag och ikväll eller imorgon kommer jag visa lite fina klänningar ni kan ha på er på sommarens bröllop eller om ni ska vara tärnor på något bröllop (lyllos alla er)

Men nu ville jag bara kika in och önska er alla en glad påsk, hoppas ni äter så mycket godis att det rinner ut ur öronen på er! 🐤❤