Modette

5 saker som gör mig glad

1. Startade dagen med en mysig frukost med några peppande tjejer. Jag fick verkligen släpa mig upp ur sängen i morse efter ännu en natt med alldeles för lite sömn men när man väl sitter på frukosten och får pepp från dessa härliga människor så har man glömt hur trött man är. Tips! Starta någon dag i veckan på ett speciellt sätt, det ger energi för flera dagar!

2. Så himla kul att det är så många som efterfrågar bröllopskonsultationerna som jag lade upp i ”Heja Livet” och nu har jag hunnit kontakta alla. Så himla mysiga tjejer som hör av sig och jag önskade verkligen att jag hann ta mig an alla brudpar. Det har även gett mig en extra boost i självförtroendet eftersom tjänsten är så pass efterfrågad – I can do this!

3. Mitt ”vanliga jobb” på SAS har varit väldigt roligt senaste veckan och det har hänt så himla mycket. Även kul att bli uppmärksammad och få cred för att man har gjort något bra – ett tecken på att man gör något rätt. Det har verkligen varit en bra jobb-vecka hittills.

4. Jag hade en så himla härlig helg som jag fortfarande lever på (kanske på grund av blåmärkena och lårkakan på benet som gör sig påminda lite då och då). Jag känner verkligen att jag tankade vän-tid och kärleks-tid i helgen och det var en av de första helgerna på länge där jag inte jobbade båda dagarna - kanske bör fortsätta på det spåret

5. Jag ska till frissan ikväll och fixa till barret. Ska bli så himla skönt att få sitta och bli ompysslad i några timmar och bara få vara. Får se om jag går mer mot blont eller brunt och om jag klipper det kortare eller behåller längden. Häng med på Instastory ikväll så kan ni få rösta på vad ni tycker

 Jag har haft några olika frisyrer genom åren
Viktorhognas

Roligt att läsa 😊

Madeleinebjoerk

Tack 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress