Modette

Att följa sina drömmar

Den här veckan har gått väldigt snabbt och har varit så himla rolig. Jag är tacksam för allt som händer just nu och mest tacksam är jag mot mig själv för att jag har tagit tag i min dröm. Borde det inte vara det mest självklara här i livet att följa sina drömmar? Att ifrågasätta varför någon gör något som gör dem lyckliga är för mig helt ofattbart, vi har ett liv (vad jag vet) och att inte göra det bästa av det livet och njuta till fullo ser jag som bortkastat.

Jag säger inte att det är lätt att följa sin dröm, speciellt inte när andra ifrågasätter varför du gör det du gör eller inte tror på dig. Det är många som ifrågasätter min dröm, argument som "Finns det verkligen en marknad för det där", "vill folk verkligen betala" och "vad ska du tjäna pengar på" dimper ner lite då och då. Men jag känner att så länge jag är lugn och tror på det jag gör så låter jag inte andras oro ta över. Självklart har jag också ställt mig dem frågorna och jag tänker nästan varje dag på hur jag ska kunna ta min dröm och tjäna pengar på det. För om man ska vara krass så lever vi i ett samhälle där man behöver pengar för att kunna överleva, ha tak över huvudet och sätta mat på bordet.

När jag tänker efter har event alltid legat mig varmt om hjärtat och att få styra ihop event är något som gör mig riktigt glad och det är något jag är bra på. Mitt mål är att någon dag kunna leva på att jobba med event och inte behöva någon sidoinkomst men tills den dagen kommer så kommer jag jobba stenhårt för att uppfylla min dröm men även passa på att njuta av åkturen. Jag har otroligt roligt på mitt jobb och lär mig nya saker varje vecka och så länge jag känner så har jag ingen brådska och behöver inte stressa in i något bara för att.

Jag tänker såhär; så länge jag tror på det jag gör, älskar det jag gör och sätter upp en plan för framtiden så kommer allt att lösa sig, låt inte någon annans oro eller okunskap sätta käppar i hjulet för dig! Omringa dig med människor som ger dig positiv energi och lyssna på ditt hjärta och magkänsla. Känns det rätt så är det troligtvis rätt. Lev DIN dröm, inte någon annans.

Hoppas ni har haft en underbar dag i det fina vädret och njuter av de sista timmarna av söndagen ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress