Modette

En kvällslista

I brist på annat hittade jag den här listan hos Linn och tänkte att det var ett bra sätt för oss att lära känna varandra lite bättre.

När går du och lägger dig på kvällen?

Min ambition är att försöka komma i säng runt 10 för att hinna varva ner och få mina 8 timmars sömn som jag behöver, men det blir sällan så nu för tiden så om jag är i säng innan 23 är jag glad men oftast blir det efter 23.

Vad är det sista du gör på kvällarna?

Sorgligt nog är det att kolla instagram och andra sociala medier, förut hade jag svårt att somna om jag inte hade fått tillräckligt många likes på min bild men det har som tur var släppt nu. Sen pussar jag såklart alltid J godnatt det absolut sista jag gör innan jag sluter ögonen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?

Helst så lite tid som möjligt, jag brukar vara väldigt trött när jag väl står i badrummet så jag borstar tänderna, tar ut mina linser, sminkar av mig och smörjer sedan in mig med ansiktskräm. Här försöker jag multitaska så mycket det bara går för att komma i säng.

Är kvällsfika viktigt?

Nej inte speciellt, i och med att jag jobbar nästan varje kväll så har jag inte tid att känna något sug efter något. Men om jag bara tittar på TV så vill jag oftast ha något att snaska på (trots att jag inte är hungrig), men en kopp te slinker ner lite då och då även nu för tiden.

Hur går du klädd på kvällen?

Det första jag gör när jag kommer hem är att jag byter om till mjukiskläder eller pyjamas (eller morgonrock om jag har duschat). Jag känner mig ofräsch om jag inte byter kläder från dagens outfit, lite som att kläderna är smutsiga och jag vill känna mig ren, låter konstigt nu när jag skriver ut det men det är något jag har fått för mig.

Är du kvällstrött?

Om ni hade frågat mig för 6 månader sen så hade svaret varit JA, men nu går det lite i perioder. Ibland är jag supertrött på kvällen och ibland har jag supermycket energi och detsamma gäller för morgonen. Jag har dock aldrig (peppar, peppar) haft några större problem att somna när jag väl går och lägger mig så lägger jag mig tidigt somnar jag oftast inom 15 minuter och då kan jag också vakna tidigt av mig själv. Jag behöver nog bara mina 7-8 timmar och är mindre beroende av när de infaller på dygnet..

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

Det finns så många bra stunder att det är svårt att välja, jag gillar stunden när J kollar på TV och jag sitter bredvid och jobbar på datorn men jag gillar också när man får slänga sig i soffan efter en hel dag ute på äventyr. Fast bästa kvällsstunden är nog en kväll när man har varit proaktiv och fått massa saker gjort under dagen, man har tränat, är nyduschad och man får krypa ner i sängen

Vad är det bästa med kvällen?

Mysfaktorn, jag älskar att tända ljus och få kura ihop mig i soffan och bara njuta av mörkret.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress