Modette

Podd-Pepp

Alltså hur peppad blir man inte på livet när vädret visar sig från sin bästa sida? Snart är det vår vänner och vi vaknar ur den dvala som det känns som att alla har levt i under de senaste månaderna. Jag känner att jag blir extremt påverkad av vädret och min energi go bananas när jag får sol och ljus på mig – helt fantastiskt. Synd bara att man lever i Sverige som är mörkare än mörkast på vintern. För de dagar som inte är lika peppande som idag brukar jag pigga upp dagen genom att lyssna på en podd och mina favoriter har ni nedan.

Bröllopspodden – såklart. Här får jag mycket inspiration och det är kul att höra branschkollegor prata.

We are influencers – så himla många inspirerande människor som varit med och jag känner att jag insuper alla tips och råd de kommer med eftersom jag är ny i sociala medier och bloggvärlden.

I nöd och lust – Linn och Petra ger mig exakt den dos av energi jag behöver en deppig dag. Man blir peppad på livet och de har många roliga historier de bjuder på.

Allt du velat veta – när jag orkar sätter jag på ett avsnitt med något spännande ämne. Här kan jag dock inte slö-lyssna eftersom det är så mycket intressant information som jag vill ta till mig så den här podden orkar jag inte lyssna på så ofta eftersom jag behöver vara så fokuserad när jag lyssnar, men man lär sig otroligt mycket.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress