Modette

They said "Fake til' you make it" men jag ska "make it utan fake it!

Det här ljuset alltså... Jag vaknar nästan provocerande glad alldeles för tidigt, nästan så att jag blir irriterad på mig själv att jag har så mycket energi en lördag. Men det är helt fantastiskt att jag känner såhär, det måste vara en blandning mellan att ljuset kommer tillbaka till världen och att livet är väldigt spännande just nu - vem har tid att sova då?

Det slog mig häromdagen att jag borde vara mer stolt över mig själv som har gjort en sån resa jag har gjort på så kort tid. Inte trodde jag att några skulle vara intresserade av att läsa om mitt liv och min hobby i en blogg. Aldrig trodde jag att så många skulle ta kontakt med mig och peppa mig att gå min egna väg och följa min dröm. Jag trodde inte heller att jag nästan varje vecka skulle få brudpar som hör av sig och vill ha hjälp. Om man adderar lite spännande möten på det och att jag lär mig så sjukt mycket varje vecka så får jag nästan nypa mig i armen - håller jag på att skapa ett dröm-liv för mig själv? HEJA MIG I SÅ FALL!

Jag VET att det låter klyschigt men man har bara ett liv och det är ALDRIG för sent för att börja följa sin dröm. Jag hoppas att jag på något sätt kan vara en inspirationskälla till någon som står på kanten och ska kasta sig ut i ovissheten. Jag vill vara den personen som 'go for it' som andra kan ta lärdomar av och våga göra det själva. Jag tror dock att det är svårt för er att förstå vad jag pratar om förrän ni själva förändrar ert liv och följer er dröm, det är lite som att föda barn (kan jag tänka mig), man vet inte hur det är förrän man har gjort det. Så jag säger återigen våga, ni kan bara vinna på det och ni kommer lära er otroligt mycket under vägens gång!

Puss ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress