Modette

OSA BRÖLLOP
 
Jag är med i X antal Facebook-grupper som handlar om bröllop och något som väldigt många pratar om är att gäster inte svarar på inbjudan. Vet ni varför? Ni ger dem för lång tid på sig. Jag förstår att man vill komma ut med sin inbjudan i tid men om ni skickar ut ett Save-the-date 8-12 månader innan bröllopet så behöver ni inte skicka ut inbjudningarna förrän 4-6 månader innan bröllopet och då kan ni ge dem endast 3 veckors betänketid. Generellt gäller; Ju längre betänketid desto färre kommer svara eftersom de tänker "Jag gör det sen, det är ju så långt kvar".
 
Det ni dock behöver tänka på är att om ni gifter er mitt i sommaren kan det vara bra att få ut Save-the-date ganska tidigt för att folk ska kunna planera sin semester och ni bör då vänta med att skicka ut inbjudan tills ni vet att de flesta semesterscheman är satta (mars/april)
 
Ett annats OBS! är om gästerna behöver boka hotellrum etc och ni inte har reserverat några kan det vara bra att hinta om detta i Save-the-date så att alla hinner hitta ett rum innan det blir fullbokat.
 
 
Bilder från Tryckstudion
MODETTE.SE
Igår hade vi lanseringsevent med Modette och alla vi bloggare fick äntligen chansen att träffa varandra. Den här lilla modette-familjen är ta mig tusan bäst - finare tjejer får man leta efter! Trots att vi alla är ganska olika så hittar vi varandra i vår kärlek till bild och text, viljan att lyfta tjejer och stark girlpower. Det ska bli så otroligt kul att lära känna alla tjejer bättre och jag tror att vi kommer hitta på många härliga hyss framöver.
 
På väg till eventet lade modette.se upp filmer på sin instastory och jag blev helt pirrig när jag såg vad som väntade; ballonger i mängder, rose, frukt och en helt fantastisk svit på Haymarket. Kolla bara bildregnet nedan - ni kommer förstå att jag var i sjunde himlen.
 
 
 
 
 
 
 
 Bilder tagna av fina Hannafina
 
Nu är alla tjejer äntligen publicerade och vill ni hitta till de andra bloggarna kan ni gå in på modette.se och där ligger vi allihopa på startsidan och jag rekommenderar er alla att börja följa dem - riktigt peppande och inspirerande tjejer! ❤
 
 
SÅHÄR PLANERAR DU DITT DRÖMBRÖLLOP UTAN ATT BLI PANK
Förra veckan hörde en journalist på Nyheter24 av sig och ville ha mina bästa tips för hur man kan planera sitt drömbröllop utan att plånboken ekar tomt efteråt eller man behöver skuldsätta sig. Artikeln är nu uppe och ni hittar den här  så gå in och ta del av alla tips. Senare i veckan kan jag sammanfatta alla mina tips här i ett blogginlägg också. 

(null)