Modette

ATT NÖJA SIG
Igår fick jag frågan av en fin vän "hur känns det nu när du äntligen har fått bloggen publicerad" och jag svarade "jag trodde det skulle kännas annorlunda". Jag ska vara helt ärlig och säga att jag trodde att det skulle bli en större grej av det och att det skulle kännas mer på något sätt. Jag fick otroligt fin respons och om man stannar upp och tänker efter så är det ändå väldigt många människor som har stannat upp i sina liv för att gratulera och önska mig lycka till och jag kunde inte vara mer glad för dem som tog sig tid att göra det - ni är bäst!
 
Men ändå är det något som skaver i mig, idag vill jag ha en ny kick och att något nytt ska hända. Jag är en ganska rastlös person som vill att saker ska hända direkt när jag har kommit på dem och att allt ska lösas direkt. Det kan vara en bra egenskap att alltid sträva framåt men om man hela tiden ska leva på kickarna när något nytt och spännande händer så blir det inte hållbart i längden. Så i helgen blir det till att reflektera över vart jag vill sträva och sätta upp konkreta mål som jag kan sträva mot, saker som jag kan påverka själv. Är så peppad på att få lite tid till reflektion och målsättande.
 
När jag pratade med min vän igår påminde hon mig om vad jag faktiskt har åstadkommit under 2018 och det gjorde att jag själv stannade upp och började reflektera. Jag har verkligen lyckas förändra mitt liv och jag lever på ett sätt som jag bara kunde drömma om för något år sedan - jag är genuint lycklig! Det här senaste året har varit befriande på något sätt och jag känner hur jag njuter av att utveckla och fördjupa relationer med människor jag tycker om. Jag behöver människor i mitt liv som jag får energi av och det är de relationerna som jag vill fördjupa.
 
Så med detta vill jag påminna er alla att stanna upp ibland, insupa nutiden och vara nöjd med det man har åstadkommit. Man behöver inte alltid sträva framåt utan man måste även leva i nuet och njuta av det liv man har skapat för sig själv
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress