Modette

OSA BRÖLLOP
 
Jag är med i X antal Facebook-grupper som handlar om bröllop och något som väldigt många pratar om är att gäster inte svarar på inbjudan. Vet ni varför? Ni ger dem för lång tid på sig. Jag förstår att man vill komma ut med sin inbjudan i tid men om ni skickar ut ett Save-the-date 8-12 månader innan bröllopet så behöver ni inte skicka ut inbjudningarna förrän 4-6 månader innan bröllopet och då kan ni ge dem endast 3 veckors betänketid. Generellt gäller; Ju längre betänketid desto färre kommer svara eftersom de tänker "Jag gör det sen, det är ju så långt kvar".
 
Det ni dock behöver tänka på är att om ni gifter er mitt i sommaren kan det vara bra att få ut Save-the-date ganska tidigt för att folk ska kunna planera sin semester och ni bör då vänta med att skicka ut inbjudan tills ni vet att de flesta semesterscheman är satta (mars/april)
 
Ett annats OBS! är om gästerna behöver boka hotellrum etc och ni inte har reserverat några kan det vara bra att hinta om detta i Save-the-date så att alla hinner hitta ett rum innan det blir fullbokat.
 
 
Bilder från Tryckstudion
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress