Modette

TOMHET...
 
Är precis vad jag känner idag, superkul eventdag igår där jag lärde mig otroligt mycket, men när jag satt i bilen påväg hem efter alldeles för många arbetstimmar så kände jag mig tom och ledsen. Som att alla anspänningar släpper och man börjar reflektera. Jag började tänka på hur jag har agerat under dagen och blir lite ledsen på mig själv att jag inte är superstolt över vad jag har åstadkommit utan tänker bara på situationer jag hade kunnat göra bättre. Varför är jag så självkritisk?
 
Idag har vi bara hängt hemma och tankarna har fortsatt att virvla runt i huvudet och det känns som en ångvält har kört över min kropp. Jag och Johan satt länge vid frukosten imorse och pratade om allt som hänt den här veckan för vi har knappt hunnit prata med varandra då vi båda har varit borta nästan varje kväll och nu behövde vi prata av oss. Vi pratade även om rädslor och hur vi är som människor och hur vi vill att andra ska uppfatta oss. 
 
Det är en jobbig dag idag men jag tror att jag kommer starkare ur den och att alla reflektioner kommer läggas in i olika fack i hjärnan och marineras. Jag har förändrat mitt liv, nu vill jag förändra hur jag ser på mig själv och hur andra uppfattar mig.
 
Kärlek ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress