Modette

UPDATE: EVENTBOLAG
 
Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite med vad som pågår i mitt liv och vart jag befinner mig nu i processen. Min stora dröm är ju att få jobba med event och det är egentligen därför jag startade bloggen och började gå GWA. Just nu har jag lagt mycket fokus på bloggen och ni kommer bli varse varför det har varit fokus om ett tag, därför har det inte funnits så mycket tid över till annat. Men vi går ingen vad jag har gjort hittils:
 
  • GWA-kursen startade i november och jag är nu på sluttampen av steg 1, har slutprovet kvar och sedan hoppas jag att det blir lite praktik.
  • Jag har fått upp min hemsida och kopplat SEO och domän till den (bjoerkevent.se)
  • Jag lottade ut några gratis-konsultationer och har genomfört några stycken
  • Har en helkoordinering av ett bröllop som äger rum i augusti.
  • Gått en kurs i digital marknadsföring
Det är ungefär så långt jag har kommit och jag håller fortfarande på och tänker över hur jag vill jobba och hur jag ska fördela min tid. Bloggen är otroligt rolig men den tar väldigt mycket tid om man ska få fram material men den kreativa delen i mig älskar det och det är så himla roligt att se att det jag skriver hjälper er. Jag har tex sett att många har sparat några av mina inlägg på pinterest och det är otroligt stort och roligt för mig.
 
Så vad är nästa steg?
Bloggens framtid kommer ni få mer info kring om ett tag, jag behöver även skriva upp lite mål för 2018, 2 år framåt och 5 år framåt så att jag är på det klara med vad jag strävar mot. Jag behöver ut och träffa mer leverantörer för att fylla på mitt leverantörsregister och sedan hitta fler kunder inför 2019.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress