Modette

VÄLKOMNA HIT!
Bilderna är tagna av bästa Basti 
 
Så kul att se att ni har hittat hit, både gamla läsare från nouw-tiden men också ni nya läsare från Modette. Jag är så himla glad att jag har fått möjligheten att ingå i det härliga modette-gänget, mer peppande tjejer får man leta efter. Ska bli så kul att lära känna alla lite bättre och följa deras resa - om ni inte har kikat in hos de andra tjejerna redan tycker jag att ni klickar in er på modette.se så hittar ni alla nya bloggare där.
 
Men om jag ska försöka göra lite reklam för mig själv så att ni vill läsa mer och stanna här hos mig (för det är ju så mycket roligare om ni är några som kikar in här varje dag och lämnar en kommentar ibland, då blir det som att jag pratar med er och inte till er). Oj nu svävar jag ut, i alla fall - Madeleine Björk heter jag, fyllde precis 29 år och jobbar idag på SAS samtidigt som jag pluggar på Great Weddings Academy för att bli event- och bröllopskoordinator, jag försöker även starta upp mitt egna eventbolag och har fastnat lite för det här med blogg och instagram (Influencer är ett yrke som lockar mer och mer). Så man skulle kunna säga att jag för tillfället är mångsysslare med många härliga bollar i luften och jag fullkomligt ÄLSKAR DET!
 
I min blogg kommer ni få läsa om bröllop och event såklart men även hänga med mig i min vardag och min resa att bli diplomerad bröllopskoordinator och få jobba med min drömhobby. Varför jag startade bloggen från första början kan ni läsa om här, om ni är intresserade av vad en bröllopskoordinator jobbar med så klickar ni här och är det så att ni kanske håller på och planerar ert egna bröllop kan ni sortera i kategorier på bröllop så hittar ni massa tips och trix.
 
I intervjun som ligger uppe på modette.se så får ni en liten inblick i vem jag är men jag tänkte att vi kör några snabba frågor också där fetmarkerat är vad jag skulle valt:
 
Champagne / Drinkar
Glass / Godis
Ringa / Sms
Väskor / Skor
Myskväll / Festkväll
Smink / Hår
 
Nu är jag så taggad på att komma igång och känner hur inspirationen flödar! Jag hoppas att ni vill följa med på den här resan och att ni även klickar in och följer mig på Instagram
 
Vi hörs snart igen! <3
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress