Modette

VECKA 18
 

Jag unnade mig en helt fri blogghelg nu i helgen, egentligen var det inte min tanke men i lördags vaknade jag lite trött efter fredagens sena utekväll så vi hänge mest hemma, gick i MOS och shoppade lite och sedan åkte vi hem till mina föräldrar och grillade. På söndagen vaknade vi utvilade och J skrev en HEL A5-sida med saker som vi skulle bocka av under dagen. Vi satte upp våra nya knoppar på garderoben, städade ur skafferiet och kylskåpet, tog upp massa saker till vinden och passade på att städa upp lite där, planterade och fixade med blommor, handlade mat, handlade en värmelampa till balkongen och sen städade vi lägenheten. Just det, vi betalade räkningar och försökte deklarera också (gick dock sådär, varför ska det vara så himla krångligt?).

Men ska vi titta på vad veckan innehåller?

Måndag: Kontorsjobb, vaccinera oss mot TBE och sen blir det nog en mysmiddag hemma och om vi orkar tar vi oss bort till en majbrasa. Det är nog första året vi inte har några planer för valborg men det känns skönt att bara umgås, äta gott och ta det lugnt.

Tisdag: Ledig dag där vi ska försöka få upp våra gardiner och jag måste komma ikapp med massa bloggjobb, bröllopsplanering och min bröllopkurs

Onsdag: Kontorsjobb med spännande möten om kampanjer och på kvällen ska vi nog iväg och titta på ett skrivbord som vi har spanat in på blocket.

Torsdag: Om vi köper skrivbordet så kommer vi behöva måla det och jag vill ha det klart till helgen så då är det bara att lägga på ett kol för att det ska hinna torka.

Fredag: Kontorsjobb, fixa naglarna hos bästa Erika och sen måste jag hem och baka inför helgens kalas.

Lördag: Jag fyller år, wihu!!

Söndag: Födelsedagskalas med hela tjocka släkten. Vi kör drop in från 13.00 för hela släkten får inte plats i lägenheten så vi hoppas att de kommer lite uppdelat och inte alla på samma gång.

Jag känner på mig att det kommer bli en himla bra vecka det här, hoppas ni också gör det! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress