Modette

VECKA 20
 
Så har vi lagt ännu en vecka bakom oss och jag känner hur tiden bara rinner iväg. Stockholm har bjudit på exeptionellt vackert väder och min arbetsmotivation har varit ungefär 0 när solen skiner utanför fönstret. Jag hoppas verkligen att vi kan få flera veckor med detta underbara väder under även juni, juli och augusti månad.
 
Bloggen låg nere några dagar förra veckan men nu är vi tillbaka - än mer blomstrande och i veckan ska ni få veta varför. Det här är även en hel vecka med jobb - känns som att det var ett tag sen jag hade en hel jobbvecka framför mig utan halvdagar, semester eller röda dagar - hur ska det här gå?

Måndag: Kontorsjobb, lunch ute i solen och sedan lite bloggförberedelser

Tisdag: Kurs nästan hela dagen och sedan stallet på kvällen

Onsdag: Jobb på kontoret och sedan jobb på hemmakontoret med lite designförberedelser och sista stegen i GWA-kursen

Torsdag: Vi ska på gala - inget fancy men jag och Sanna ska gå på bokadirekt galan och unna oss en kväll med skönhet och spa.

Fredag: Vanlig arbetsdag och sedan får vi se om jag och J åker iväg på par-konferans. Vi båda känner oss väldigt inspirerade att förändra vårt liv och våra vanor så vi vill gärna åka iväg och sätta upp mål både för vår relation men också var för sig. Dock verkar alla spa som jag vill åka till vara fullbokade.

Lördag-Söndag: Antingen är vi iväg på konferans eller så har vi gjort en mini-konferans-version hemma, den som lever får se.

Hoppas ni får en fin vecka! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress