Modette

8 SAKER ATT GÖRA INNAN 2018 ÄR SLUT
 

1. Få 1000 följare på Instagram
Jag satte upp ett mål när jag gjorde en första businessplan att jag skulle komma upp i 1000 följare. Det är ett tufft mål att växa med 300% och det är inte många dagar kvar så nu gäller det försöka lägga lite mer fokus på Instagram och att spurta in i mål. Om jag klarar det så kommer jag lotta ut något smaskigt så det är win-win för mig och mina följare.

2. Skapa en stylad fotografering
Att få vara kreativ och sätta ihop två sorters "bröllop" - ett höstinspirerat bröllop och ett vinterinspirerat bröllop. Jag vill genom fotograferingen visa vad jag går för och skapa material till mina sociala kanaler

3. Maxa December och Julen
Det ska bakas julgodis, lussebullar, pepparkakor, julpyntas och jag ska verkligen njuta av min favorithögtid. Jag vill även bjuda in till vår uppesittarkväll – en mysig tradition vi startade förra året.

4. Avsluta Great Weddings Academy
Att få gå i mål med utbildningen och få min certifiering vore det bästa avslut på 2018.

5. Jobba smartare
Jag måste jobba mindre, planera in ledig tid där jag inte ska ha dåligt samvete för att jag inte jobbar. Bli bättre på att prioritera välmående och umgås med nära och kära.

6. Ta ett stort beslut…

7. Skapa ett "dream-team"
Hitta samarbetspartners att jobba närmare med. Jag vill hitta ett team som jag vet levererar och som är fantastiska att jobba med.

8. Starta på något nytt
Jag kläckte en idé för ett tag sen som jag har bollat lite med några personer och nu vill jag börja planera lite kring det och börja jobba med det.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress