Modette

BRÖLLOPSLÄXA
Bilder av bästa Clarity Sweden
 
Igår var jag förbi en av lokalerna som ett av mina brudpar ska ha bröllopsmiddagen och festen i. Vi gick igenom hela lokalen och började spåna på vad vi ville göra i lokalen och vilka leverantörer vi behövde ta in. Nu är det verkligen dags att kicka igång deras planering eftersom de gifter sig i mitten av juli men vi har en plan att sätta de stora pusselbitarna på söndag när vi ses igen. Jag gav även dem en bröllopsläxa tills dess och det var att de skulle spara ner max 20 inspirationsbilder varav bara 10 st fick vara bröllopsrelaterade, de andra ska vara något de inspireras av och som ska beskriva känslan på det bröllop de vill ha.
 
Att inte stirra sig blind på pinterest och alla underbart fina bröllop som finns är verkligen en utmaning men när man sparar ner inspirationsbilder är det viktigt att man försöker hitta sin stil och inte kopiera någon annans bröllop rakt av (såklart att man kan göra det men oftast blir det inte så personligt då). Att försöka väva in mode, resmål, inredning, mat och annat man inspireras av i sin moodboard gör det enklare att hitta en röd tråd för bröllopet utan att kopiera någon annan.
 
Så till er som ska gifta er inom en snar framtid vill jag skicka med en bröllopsläxa - sätt er tillsammans och klura ihop 20 inspirationsbilder som ni vill ska symbolisera ert bröllop.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress