Modette

VECKA 45
 
Förra veckan avslutades med att jag låg nedbäddad i sängen redan vid 19:00 på söndagskvällen eftersom jag fortfarande var lite förkyld och helt slut efter helgen som gick i ett. I fredags efter lunch åkte jag till mamma och började duka och fixa inför hennes fest. Jag var nog inte hemma förrän 22 på kvällen och hoppade bums i säng för att hinna sova bort förkylningen. Lördagen gick i ett med fix med dekor, mat och dryck. Vi hann dock förbi kyrkogården för att tända några ljus innan alla gäster dök upp. Efter några timmars sömn hoppade vi upp på söndagen för att laga brunch till mamma. Sedan hängde jag kvar hemma hos dem hela dagen. Så mysig helg som tog en del på krafterna så när jag vaknade imorse kände jag mig sämre igen så det fick bli hemmakontor idag. Vad mer händer i veckan då?
 
Måndag: Hemmakontor, kolla på lokal inför ett event och sedan stallet på kvällen.
 
Tisdag: Kontorsdag (förhoppningsvis) med några möten och sedan ska jag försöka och besöka en lokal som jag har ett bröllop i nästa år.
 
Onsdag: Planeringsdag på kontoret och ett avstämningsmöte med ett av mina brudpar
 
Torsdag: Ganska lugn kontorsdag med lite förberedelser och uppstart av några saker. På kvällen ska jag unna mig en ledig kväll utan några måsten.
 
Fredag: Mötesmarathon på kontoret innan jag möter upp J och hans familj för att kolla på bio.
 
Lördag: Frukostdejt med en vän som ska gifta sig i sommar. På eftermiddagen måste vi börja förbereda för den husfest som vi har i föreningen. Vi står för fördrinken, sedan ska vi gå vidare till olika lägenheter för att äta olika rätter. Sjukt kul koncept och vi har himla trevlig stämning i föreningen så det ska blir kul.
 
Söndag: Ett race-möte med ett brudpar som gifter sig i sommar där vi verkligen måste sätta fart i planeringen nu.
 
Som vanligt en fullspäckad vecka med härliga inslag - precis som jag gillar det. ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress