Modette

VECKA 46
Veckorna bara springer fram och när klockan ringde i morse så kände jag instinktivt bara NEJ JAG VILL INTE! Jag har varit dålig på återhämtning den senaste tiden, det är massor av MÅSTEN som hänger över mig som jag måste ta tag i och just nu går kroppen lite på sparlåga och mycket av min energi går åt till många tankar & funderingar som snurrar i mitt huvud. Det är en tuff period just nu och jag försöker tänka att jag gör så gott jag kan med den energi som finns kvar. Ska vi försöka kolla på vad veckan innehåller?
 
Måndag: Lite morgonjobb, blogg och svara på mejl innna jag går till kontoret. Vi har några viktiga möten och efter jobbet ska jag träffa Clara för att prata om en stylad fotografering som vi ska sätta ihop. Sen blir det en sen kväll i stallet efter det.
 
Tisdag: Mötesfri dag med mycket som ska hinnas med på kontoret. På kvällen har vi styrelsemöte hemma hos mig.
 
Onsdag: Möten och förberedelser inför torsdagens konferens.
 
Torsdag: Heldags-konferens
 
Fredag: Jag ska unna mig lite sovmorgon efter konferensen och sedan har jag massa möten som ska betas av innan jag får ta helg.
 
Lördag-Söndag: En helt obokad helg där jag ska försöka slappna av och beta av några av våra måsten.
 
Jag känner på mig att den här veckan kommer gå i ett rasande tempo så det är lika bra att ställa in sig på det. Hoppas ni får en fin vecka! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress