Modette

VECKA 47
 
Den här veckan vill jag fokusera på relationer. Jag har inte gett mig någon tid till vänner den senaste tiden och jag känner att det börjar tära lite. Jag vet innerst inne att jag är en extrovert person som behöver umgås med andra människor för att få energi och inspiration men ändå så tror jag att jag kan vara inspirerad och hitta energi hos mig själv. Jag måste börja jobba smartare och ge mig tid till reflektion och hitta på roliga saker för att hitta inspiration. Vad händer mer i veckan?
 
Måndag: Kontorsdag med NOLL möten vilket betyder att jag kan jobba ostört och få mycket gjort. Moodboards ska produceras och research ska göras till ett stort bröllop i sommar. På kvällen ska jag som vanligt ut till stallet.
 
Tisdag: Kontorsdag, jobb med sociala medier, styla en dukning och fixa naglarna.
 
Onsdag: Frukostklubben, massa möten och på kvällen tror jag att jag ska klämma in lite kompis-tid
 
Torsdag: Jobb på kontoret med det jag inte hunnit göra klart på måndagen. På kvällen ska vi åka till Johans farmor och äta middag.
 
Fredag: Många möten och dagen avslutas med ett hemligt men roligt möte - är så himla peppad. Jobbveckan avslutas förhoppningsvis med en AW med härliga tjejer.
 
Lördag & Söndag: Jag ska vara barnvakt till min brorsdotter och vi ska ha en riktig myshelg. Jag måste även sätta lite planer för den stylade fotograferingen vi ska göra.
 
Hoppas ni får en energifylld och spännande vecka! ❤
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress