Modette

VECKA 48
 
Vilken mysig helg jag har haft. Vi var barnvakt till min brorsdotter lördag-söndag och hon är nog den gulligaste ungen i världen. Hon är alltid så glad och lugn så man får mysa massor med henne. Dock blev det inte så mycket sömn under natten så när vi kom hem efter träning och matshopping så däckade jag i soffan i två timmar. Sen var jag seg hela kvällen vilket gjorde att jag inte jobbade så efektivt. Nu när det är mörkt så känner jag att jag behöver mer sömn än vanligt och det påvekar mitt jobb eftersom jag inte kan jobba så många timmar som jag vill - jag måste helt enkelt jobba mer effektivt. Ska vi kolla vad jag annars ska göra i veckan?
 
Måndag: TOK-fokus på jobbet och få mycket gjort. Sedan en snabbis till stallet och efter det måste jag fixa massa hemma, betala räkningar och planera veckan.
 
Tisdag: Bloggfokus - måste börja skriva några av julkalenderavsnitten, ta tag i min långa bröllops-to-do, telefonsamtal med brudpar och fila lite på min stylade fotografering.
 
Onsdag: Massa möten på kontoret, lite julbak och sedan fokus på admin i företaget. Jag måste få till en fakturalayout och få ut mina första riktiga fakturor i bolaget - wihu!
 
Torsdag: Lugn dag där jag inte har något speciellt planerat annat än kontorsjobb och ta ikapp allt jag inte redan hunnit gjort i veckan.
 
Fredag: Vi ska knyta ihop säcker för FY18 och jag har även tänk sammanfatta första året som bröllopskoordinator, sätta mål för FY19 och göra en ordentlig budgetplan. Jag tror att J är borta på kvällen så jag ska bunkra upp med gott att äta och dricka och sen blir det nog ett jobb-marathon.
 
Lördag & Söndag: JULPYNTA, baka julgottis och ha vår årliga "lilla julafton" med tjejerna.
 
Jag längtar redan till helgen men jag ska se till att det blir riktigt bra dagar fram tills dess så att veckan går fort! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress