Modette

WHAT I LOOK FORWARD TO IN NOVEMBER
I torsdags gick vi in i november månad och det är för mig en ganska mysig månad. Man börjar längta efter julen och kan riktigt mysa in sig hemma. Vi ska försöka hålla oss friska nu i november och hitta på en del skoj. Mina båda föräldrar fyller år i november och just nu håller vi på och förbereder inför mammas 50-års fest. Tänk att jag har så unga föräldrar, det är väldigt positivt då jag förhoppningsvis får ha dem hos mig väldigt länge. Ska vi titta på vad november innehåller?
 
Fira födelsedagar
Min mamma är first up idag och om några veckor är det pappas tur.
 
Fortsätta bygga mitt bolag
Efter att det nu har blivit registrerat så kan jag på riktigt sätta lite mer långsiktiga planer. Jag vill hinna sätta en businessplan och räkna på en budget. Jag vill skapa en ny grafisk profil och utforma mitt formspråk.
 
Arbeta med duktiga samarbetspartners
Jag vill lära känna fler i branschen, fylla på mitt leverantörsregister och skapa "mitt" team av leverantörer. Även få igång det samarbete jag hintade om i torsdags.
 
Lägga tid på rätt saker
Jag har haft lite svårt att prioritera min tid eftersom det är så mycket jag vill göra men jag vill sätta en plan och rutiner så jag får in mer vila och mer effektiv arbetstid - det måste vara hållbart i längden.
 
Bygga upp förväntningar inför julen
Jag vill börja pynta här hemma, få det mysigt och juligt. Kanske baka ett pepparkaksbröd och tjuvstarta julen lite.
 
Sortera mina foton
Jag har massa foton men jag hittar dem inte när jag behöver dem så jag måste få en struktur på detta.
 
Vad ser ni fram emot i november? ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress