Modette

PLANERA EVENT
 
Det är två event som ska gå av stapeln denna vecka och det är full rulle med planering. Imorgon har vi en AW med jobbet med "nyårs-tema" så jag var uppe på vinden och hämtade ner "Party-lådan" där jag har dekor till en nyårsfest. Det ska bli väldigt kul att avsluta vårt brutna räkenskapsår med en dunderfest, det utlovas tävlingar och shots...
 
På lördag ska vi fira mammas 50-årsdag med buller och bång. Det mesta är inhandlat och jag är ansvarig för dekor, dukning och dryck. Det ska bli så kul att fira mamma och eftersom det är halvdag på fredag så har jag en extra dag att förbereda allt på. Det som jag har kvar att göra är bordplacering och placeringskort sen ska jag handla blommor på fredag och fixa allt med dukningen.
 
Jag har även idag pratat med en samarbetspartner så det kommer hända lite i bolaget framöver, det ser jag verkligen fram emot.
VECKA 44
 
Ny vecka, nya möjligheter och jag hoppas att vi mår bättre den här veckan för det finns en del att göra.
 
Måndag: Kontorsdag med många möten och vi måste även åka och handla till en AW som vi har med teamet i veckan. Jag ska även åka förbi hos pappa och hämta lite servetter till helgens fest innan jag åker till stallet.
 
Tisdag: Kontorsdag nästan helt utan möten där jag ska sätta lite strategier för 2019. På eftermiddagen ska jag och J iväg på ett möte om han mår bättre.
 
Onsdag: På morgonen ska jag lämna in bilen på service innan vi har en heldag på kontoret där vi ska gå igenom vår årliga plan för 2019. På eftermiddagen/kvällen har vi AW med nyårstema eftersom det är sista dagen på vårt brutna räkenskapsår.
 
Torsdag: Möte hela förmiddagen, jag ska försöka fokusera lite på bloggen och sedan hoppas jag att jag hinner iväg på en middag med några gamla arbetskamrater
 
Fredag: Halvdag på kontoret innan jag ska hem till mamma och förbereda inför hennes 50-årsfest som vi har på lördagen.
 
Lördag & Söndag: Fira mamma i dagarna två.
 
Hoppas ni får en fin vecka ❤
TACK FÖR VECKAN
 
 
Det har varit en lång och ganska tråkig vecka förutom det uppstartsmöte jag hade med ett brudpar i torsdags som gav mig så mycket energi. Jag kommer att få jobba med fantastiska leverantörer på det här bröllopet och det kommer bli magiskt. Vi har även legat lite halvsjuka i helgen så lördagen spenderades hela dagen i sängen/soffan och vi har tankat på med otroligt mycket sömn.
 
Veckans bästa
Uppstart av nytt brudpar
 
Veckans mående
Trött och lite hängig
 
Veckans utmaning
Hitta inspiration när man inte mår på topp
 
Veckans jobb-status
Not much, funderar vidare på min idé som jag vill förverkliga, diskuterat det med några vänner. Kommit fram till lite saker jag ska sluta göra och andra saker jag ska göra med av. Inte en så produktiv vecka dock.
 
Vad är jag mest tacksam för den här veckan?
Att det är fantastiskt kul att träffa härliga människor som man ska få hjälpa med deras stora dag.
 
Tack för veckan, även fast du var lite tråkig ❤