Modette

DAGLIG DOS AV INSPIRATION
 
Dagar när jag är låg eller känner min oinspirerad vet jag att jag har umgåtts för lite med människor och fått för lite intryck. Det är när livet snurrar på i hög hastighet och vardagen är uppdelad i många olika moment som jag hittar min inspiration och min gnista. Den här gnistan och jävlar-anamma som behövs för att driva sitt företag framåt, drivet som gör att man orkar jobba de timmar som behövs.
 

Det är inte varje dag som jag vaknar inspirerad och känner att det kommer bli en fantastisk dag och då behöver jag ta till några knep. Jag måste ge mig själv inspiration varje dag och det kan vara allt ifrån ett reportage, en reklam, ett blogginlägg eller en podd. Den senaste podden jag lyssnade på var Bröllopspoddens "Succébröllop" och den gav mig gnistan att fortsätta kämpa. Jag älskar även att läsa bloggar av starka kvinnor som lever ett liv jag skulle vilja leva, ett liv som inspireras av dem själva.

Inspiration kommer inte gratis och det går inte att leva ett inrutat liv med samma intryck varje dag och tro att man ska känna sin inspirerad var och varannan dag. Man måste söka sig till nya platser, nya intryck, nya människor och nya sammanhang för att få nya perspektiv. Man måste söka upp inspirationen och man måste ta den till sig.

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress