Modette

PRESSVISNINGAR
Idag har varit en fullspäckad dag med möten från 9-14 och sedan hoppade jag in i en taxi för att ta mig till EK PR's pressvisning av SS19. Jag fick en glad nyhet när jag kom ut från kontoret för jag beställde en Uber och fick en Uber Black istället så man gled ju in på eventet med stil, haha.
 
Jotun var på plats på eventet och visade upp deras nya färger och jag kände att det nog är dags att måla om här hemma. Får se vad J säger om det... Sen fick jag en guidad rundtur i deras showroom, en goodiebag och så fick jag göra min egna bukett av fantastiska blommor innan jag vinkade hejdå till tjejerna och traskade mot Hotell Diplomat där Isadora hade sitt event i Dagmar Sviten. Så himla fint och jag fick lära mig massor av matnyttigt om smink och jag träffade även min bloggkollega Felicia där som jag pushade lite extra på knep kring hur man sminkar sig bäst (eftersom hon är ett proffs på smink). Jag kom hem med skavsår, två goodibags rikare, med blommor och mer energi än en redbull.
 
Nu blir det jobbrace och fortsätta Great Weddings Academy kursen samt mejla lite till. Min TO-DO lista är fortfarande meterlång men jag tror att jag ska hinna bocka av en del ikväll.
 
Ha en fin kväll på er! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress