Modette

TACK FÖR VECKAN
 
Vilken vecka, jag har verkligen njutit varje dag den här veckan och den har varit så kul. Jag har haft möten med potentiella kunder, varit på pressvisningar, träffat nya människor, hängt med familjen, tittat på festlokaler tillsammans med ett av mina brudpar ja listan kan göras lång på vad jag har hunnit med den här veckan. Den har verkligen varit en mix av allt och gett mig så mycket energi. Det enda jag har saknat är lite träning och kompis-tid men det får jag kompensera upp för en annan vecka.
 
Veckans bästa
Nästan allt den här veckan har varit bra, jag kan inte bara välja en sak. Så det får bli variationen i veckan som har varit det bästa.
 
Veckans mående
Mycket bra, massor med energi och glatt humör
 
Veckans utmaning
Utforma den idé som jag kläckte vid frukosten imorse. Jag tror att det kan bli riktigt bra.
 
Veckans jobb-status
Det har hänt otroligt mycket på jobbfronten den här veckan. I lördags skickade jag äntligen in det sista som behövdes för att starta ett bolag. Jag har även uppdaterat lite kring mina brudpar, skickat ut några offerter och haft telefonmöten med potentiella kunder. Avslutat tidigare brudpar och samarbeten. En vecka där jag verkligen har bockat av många saker på min TO-DO lista (jag har dock lagt till lika många nya saker men jag har i alla fall betat av det äldsta punkterna)
 
Vad är jag mest tacksam för den här veckan?
Att nya kunder hör av sig och är intresserade av mitt arbete. Att jag har varit inspirerad och fått väldigt mycket gjort samtidigt som jag har kläckt två nya idéer som jag ska sätta igång och förverkliga.
 
Tack för den här veckan! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress