Modette

VECKA 41
 
Vi lämnar en ganska tung vecka bakom oss och går in i en riktigt rolig och förhållandevis lugn vecka. Jag ser fram emot att få ladda batterierna lite extra den här veckan.
 
Måndag: Tidig morgon för att komma till kontoret och förbereda inför mitt första möte. Sedan har jag en ganska tom kalender som gör att jag kan komma ikapp med det jag inte hann förra veckan och gå tidigare från kontoret för att hinna ut på en ridtur i skogen innan det blir mörkt, det var länge sedan och jag längtar ut i skogen.
 
Tisdag: Morgonmöte hos Blogg.se för att prata lite framtid och förbättringar med dem. Jag ska uppdatera lite material till två av mina brudpar och boka in möten för avstämning. Jag måste även åka och hämta ut lite paket som ligger och väntar, bland annat dekor till fredagens AW.
 
Onsdag: Kontorsdag med några möten och på kvällen ska jag möte upp min bror för att äta middag och byta lite kläder han fick i födelsedagspresent som inte passade.
 
Torsdag: Jag tänkte unna mig lite sovmorgon för att hinna träna på morgonen och sedan väntar en kul dag på kontoret med roliga möten. Vi måste även hinna åka iväg och handla förnödenheter till fredagens AW som jag styrt ihop på kontoret.
 
Fredag: Kontorsdag full med möten som avslutas med AW med Oktoberfest tema.
 
Lördag: Jag ska på hockey med familjen och sedan åker vi hem till oss och äter middag tillsammans.
 
Söndag: Inga planer så det blir nog lite bröllopsjobb, blogg och fix hemma.
 
Hoppas ni får en fin vecka vänner! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress